Tevreden klanten van schildersbedrijf Van Rouwendaal

Ambachtelijke schilderwerken uit Soest

Wat zijn wij trots op ons schilderwerk! Na het schilderen leveren we de ruimte weer schoon op en laten we netjes achter. Bewoners zijn blij verrast wanneer ze het prachtige eindresultaat bewonderen. Wilt u ook uw verwachtingen laten overtreffen door een ervaren schildersbedrijf? Dan belt u Van Rouwendaal Schilderwerken: 06-13736936

Zij zijn al dik tevreden!

Veel klanten gingen u voor en zij vertellen vol enthousiasme
over het werk dat wij geleverd hebben. 

4 reactie(s)

Plaats hier uw reactie

2015.03.14 Auteur Herman
Roy van Rouwendaal heeft bij ons, behangen, gesausd, binnen en buiten het houtwerk geschilderd. Roy heeft ons geholpen met het combineren van de kleuren. Met behulp van Roy hebben we de kleuren van het meubilair, de vloer en de muren op elkaar afgestemd.
Het was erg prettig dat Roy helder communiceerde welke onderdeel van de woning hij van plan was om te schilderen zodat we de werkzaamheden op elkaar af konden stemmen.
Auteur Hans van Schuppen
“Roy van Rouwendaal heeft de buitenkant van onze tussenwoning weer keurig geschilderd. Het resultaat was uitstekend. Zowel buren als familie hebben naderhand geinformeerd wie er bij ons geschilderd heeft, omdat men het schilderwerk er zo keurig uit vond zien. Kenmerkend voor Roy is vakmanschap en een proactieve houding. Hij heeft goed met ons meegedacht wat de beste keuze was qua soort verf, kleur en wat voor ons budget de mogelijkheden waren. Als u dus een schilder zoekt: van harte aanbevolen! U zult Roy leren kennen als een integer mens, uitstekend schilder met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.”
Auteur Gerbert Branderhors
“Roy van Rouwendaal is sinds een paar maanden zelfstandig ondernemer in de schildersbranche. We hebben voor een langere periode gebruik gemaakt van zijn diensten en hebben hem leren kennen als een vakman met kennis en ervaring. Daarnaast is hij accuraat in zijn afspraken en stelt zich proffesioneel op in het kontakt met onze klanten”
Auteur Jolanda van Schuppen
“Mooi werk! En gezellige vent in de omgang, ook niet onbelangrijk ;)”